укррус

Телефони у Вінниці

  • (063) 605-17-87
  • (067) 993-32-40

Найчарівніший фонтан Roshen у Вінниці.

Фонтан у Вінниці. Літо 2017 р.

Розклад на 2018 рік 

 Roshen фонтан в Виннице 2017

 

 Дорогі вінничани та гості Вінниці!

 

Вхід на фонтан Рошен БЕЗКОШТОВНИЙ. Працює фонтан у Вінниці кожен день! 

Закриття фонтану сезон 2017 відбудеться 14 жовтня о 19-00, будуть гості)!!! Слідкуйте за новинами!

 
 
ВІДКРИТТЯ ФОНТАНУ У ВІННИЦІ 2017 відбулося - 29 квітня! Відкривали фонтан Рошен - 2017 ONUKA і А. Мірзоян.
 
Охочих побувати на відкриття шоу-фонтанів у Вінниці було дуже багато. Центральний міст не перекривали, так як Київський закритий на ремонт. Все слава Богу обійшлося, місць всім вистачило)) Трошки поморосив дощик, але прям тепло було. У минулому році холодно було і сильний вітер у річки.

 

 

Відкріття фонтану 2017 у Вінниці 

 

 Квитки купувати не потрібно, вхід безкоштовний! Просто прийдіть раніше, так як місць може не бути, і прийдеться стояти весь час, поки йде шоу-програма. Просто приходьте на набережну, і займаєте зручні місця. Машину припаркувати біля фонтану не вийди, врахуйте це. Поліція забороняє порковки авто поблизу набережній Roshen, знайдіть місце неподалік! Прямо на набережній вінницького фонтану Рошен, є готель, він державний, самі вирішуйте, любите "хардкор" - велкам))

Всі з нетерпінням чекають відкриття фонтану в новому сезоні 2017 р. За попередніми даними, відкриття вінницького фонтану в 2017 р. відбудеться 29 квітня о 19:30. Фонтан у Вінниці дійсно унікальний, хоч один раз, але варто подивитися і насолодитися. Унікальне світломузичне дійство, буде радувати вінничан та гостей нашого міста.

 

В прошлому році відкривали фонтан ROSHEN учасники Євробачення 2016:

  • Співачка Тоня Матвиенко
  • Гурт PUR:PUR
  • Гурт Brunettes Shoot Blondes
  • Гурт ALLOISE

 

Де відпочити, якщо ви приїхали у Вінницю с ночівлею? Можемо запропонувати декількя варіантів поблизу фонтана Рошен:

Готель   ''Marsen''    ( 7 хвилин пішки до вінницького фонтану ) 
вул. Замостянська, 40а 
+38 (093) 093-067-3

 

Готель  ''Аристократ''  ( 5 хвилин пішки до фонтану, доречі поблизу музей М. Коцюбинського) 
вул. І. Бевза, 17
38 (067) 493-00-02
 
Готель   ''Франция''   (12-15 хвилин пішки до фонтану, центр Вінниці )
вул. Соборна, 34
+38 (068) 055-8888

 

Організатори обіцяють, що буде супер-мега-круто, навіть яскравіше, ніж у минулому році (2015). Якщо Ви помітили, то з кожним роком відкриття фонтану, шоу і концерти все краще і краще. Вдягайтеся тепліше, на березі річки прохолодний вітерець!

Як тільки ми дізнаємося про шоу програмою на відкритті фонтану, відразу в цій статті і наших соцмережах і оновимо інформацію. Підписуйтесь на нас !

 

Це найбільший у світі фонтан, який побудований на річці Південний Буг. Знаходиться недалеко від острова Кемпа, у минулому називали цей острів Фестивальний. Фонтан у Вінниці став дуже популярний, крім світло-музичного шоу , можна спостерігати і лазерне шоу. Скажу чесно, діти від фонтану в захваті, так і дорослим радимо подивитися.

 

До речі, у кого взагалі немає можливості приїхати у Вінницю і подивитися мультимедійне шоу-фонтанів Рошен, можна дивитися в реальному часі завдяки веб-камері:http://bit.ly/2bGcitb
 

 

Графік роботи (розклад 2017) фонтану Рошен у м. Вінниця:

  • 14:00 - 15:30 — робота фонтану без музичних та світлових ефектів;
  • 15:30 - 16:00 — денне водне шоу;
  • 16:00 - 16:05 — денне водно-музичне шоу;
  • 16:05 - 16:35 — денний водне шоу;
  • 16:35 - 18:00 — робота фонтану без музичних та світлових ефектів;
  • 18:00 - 08:05 — денне водно-музичне шоу;
  • 18:05 - 19:30 — денне водне шоу;
  • 19:30 - 19:35 — денне водно-музичне шоу;
  • 19:35 - 20:00 — робота фонтану без музичних та світлових ефектів;
  • 20:00 - 21:00 — робота фонтану зі світловими ефектами;
  • 21:00 - 21:25 — нічне водно-світлове лазерне шоу;
  • 21:25 - 22:00 — робота фонтану зі світловими ефектами.

 

 

 

Приємна атмосфера обов'язково дасть Вам відволіктися від трудових буднів. Все-таки берег річки, озера, моря завжди умиротворяли. На острові все засіяний газонною травою, тут же дитяче містечко з м'яким покриттям. Спеціальне м'яке покриття вбереже дитину від травм. Перекусити можна на будь-який смак і гаманець. Напої як дорослі так і дитячі. І звичайно ж, всіма дітками обожнювана солодка вата і попкорн))

Коляска-тростина Carello Vento
   Дорогі гості міста Вінниця! Якщо Ви їдете до нас подивитися на диво-фонтан, і у Вас дітки до 3-х років, можете не створювати собі зайвих проблем і не везти з собою коляску. Заїжджайте до нас (а краще, замовте своєчасно доставку:), в прокат дитячих товарів Baby Service і візьміть напрокат легку тростину. У нас всі речі в ідеальному стані і щорічно поновлюються. Візочки -парасольки дуже зручні для пересування по місту, складається елементарно і приймає на плече. Є спеціальна ручка для рук та плеча та дощовичок. Мінімальний термін оренди

1 тиждень – 220 грн,

Якщо Ви приїхали на пару днів, можете повернути коляску в прокат і раніше, якщо Вам вона вже не потрібна. Для більшої зручності гостей нашого міста, можна замовити кур'єра. Він привезе Вам коляску на вінницький ж/д вокзал або автовокзал. Куди скажете, де Вам буде зручно. Доставка кур'єром – 50 грн. До речі, від центрального автовокзалу йти пішки, спокійним кроком близько 5 хвилин, від ж/д вокзалу трохи довше, хвилин 20-25.

 

 

 

 

 

 

Куди варто сходити у Вінниці! 

Музей-садиба М. І. ПИРОГОВА

 Музей М. Пирогова у Вінниці

 

Музей-садиба М. І. Пирогова в Україні займає особливе місце у внутрішньому і міжнародному туризмі. Музей працює з 1947 року. Метою діяльності Національного музею-садиби М.І. Пирогова є збереження особливого культурного середовища, яке було за життя вченого. Микола Пирогов останні 20 років жив і працював у садибі Вишня. Миколи знали як видатного вченого, хірурга, анатома. Прекрасний педагог і засновник Товариства Червоного Хреста. На честь Н. Пирогова назвали вулицю у Вінниці, районну лікарню школу-гімназію №1 по вул. Малиновського. Кожен вінничанин знає про Миколу Івановича, як про генія хірургії! Метою діяльності Національного музею-садиби М.І. Пирогова є збереження особливого культурного середовища, яке було за життя вченого.  Музей відноситься до найважливіших об'єктів культурної спадщини України і займає особливе місце у внутрішньому і міжнародному туризмі.

Що знаходиться на території садиби:

 

  • будинок, у якому жив М.І Пирогов, і де розміщена експозиція про його життя і діяльності.
  • музей-аптека з інтер'єрами приймальні та операційної М. І. Пирогова в його садибі Вишня.
  • церква-некрополь, де покоїться набальзамоване тіло ученого.
  • меморіальний парк, в якому збереглися дерева, посаджені М.І. Пироговим.

 

Ціни на квитки:

Будинок Н. І. Пирогова (головний корпус)

  • для дорослих – 50 грн.,
  • для учнів та студентів – 25 грн.

 

Музей-аптека:

  • для дорослих – 20 грн.,
  • для учнів та студентів – 15 грн.

 

Церква-некрополь:

  • для дорослих – 30 грн.,
  • для учнів та студентів – 15 грн.

 

Вхід на територію садиби:

  • для дорослих – 6 грн.,
  • для учнів та студентів – 3 грн.

 

Режим роботи:

Холодний період (02.11 – 30.04)

9:00 - 17:30

Теплий період (01.05 – 01.11)

вт, ср, пт -  09:00 - 17:30

пт, сб, нд - 10:00 - 18:30

Понеділок – вихідний день!

 

вул. Пирогова. 155

+38 (0432) 43-71-49

+38 (0432) 46-69-37

 

Вхід у парк ім. М. Горького

 

парк імені Максима Горького у Вінниці

 

Якщо Ви у Вінниці вперше, обов'язково пройдіться по парках ім. Козицького і їм. М.Горького. Приїжджайте вранці, прогуляйтеся, Вам сподобається! Там все зазеленіло, для діток величезне роздолля, свіже повітря, маса розваг. Нещодавно побудували ковзанку - працює круглий рік. Любителям астрономії  - дорога в планетарій. Його якраз у січні оновили, там все зробили гарно, по-чарівному. Диктор залишився той же, але як завжди цікаво розповідає. Я останній раз була ще в 7-му класі, і ось пішли з сім'єю взимку. Отримали море задоволення!!!

 

 Музей М. Коцюбинського у ВінниціДо речі, в 5-ти хвилинах від фонтану Рошен, є музей-садиба М. Коцюбинського. По вул. Бевза, 15, телефон (0432) 26-32-98. Працюють вони щоденно, з 10:00 до 18:00, середа-вихідний. Тут, у 1864 році народився письменник. 

Обов'язково завітайте, дітям буде теж цікаво. Такий садок там великий, багато дерев і рослини живуть досі, за ними ретельно доглядають, і це радує. Кількість відвідувачів з кожним роком збільшується. Люди вдячні організаторам музею, за створення своєрідної пам'ятки української культури. Адже завдяки їм, ми, наші діти та онуки зможуть проникнути і глибше познайомитися з життям і творчістю видатного письменника Михайла Коцюбинського. Ми з чоловіком і нашими партнерами з Кіровограда, години 2 розглядали його будинок, і гуляли по його території. Гляньте на фото, величезна Агава, уявляю скільки їй років.

 

А з 1 травня 2017 року, відкриється сезон подорожей на теплоході Ляля Ратушна і М. І. Пирогов. Теплохід курсує щодня, час і ціни на квитки можете глянути тут. Ходять катери майже кожну годину, в залежності від завантаженості. У вихідні дні бажаючих покататися вздовж річки Південний Буг більше ніж у будні дні. Раз Ви приїхали у Вінницю, обов'язково покатайтеся на катері! Відчалюють катери з набережної Героїв Чорнобиля (центральний міст), це прям через дорогу від набережної Рошен. Так що поплаваєте, і приходьте на світло-музичне шоу відомого вінницького фонтану.

 

Катер

 



Самый молодий зоопарк!

 

Зоопарк у Вінниці

"Подільський зоопарк" у Вінниці – це наймолодший зоопарк в Україні. Це місце варто відвідати і дітям і дорослим. Не забудьте фотоапарат. Офіційний статус вінницький зоопарк отримав 29 грудня 2006 року. А зоопарк заснований в м. Вінниця, завдяки службовцям "Агролісу".

 А 10 березня 2017 року привезли у Вінницю з Варшави, нових жителів зоопарку! Добрі лами буде радувати діточок, мавпочки-пустуни і сурікати. За рік територія вінницького зоопарку причепуритися. Як тільки вийшло сонечко, любителів подивитися на тваринок все більше і більше, іноді на стежці не розминуться. Але це ж дорово, що зоопарк у Вінниці став таким популярним і улюбленим місцем дітей та їх батьків.

 Шановні вінничани та гості м. Вінниця, зверніть увагу на сезонність графіка роботи "Подільського зоопарку" у Вінниці!

 

Графік роботи зоопарку у Вінниці:

Працює без вихідних!

 Літо  (1.05 – 30.09)    9:00 – 19:00

Осінь (1.10 – 31.10)    9:00 – 18:00

Зима  (1.11 – 31.03)    9:00 – 15:30

Весна (1.04 – 30.04)    9:00 – 17:30

 

Контакти:

  

+38 (0432) 53-93-89

+38 (0432) 53-93-94

+38 (097) 404-89-19

 

Ціни на квитки:

Дорослий – 40 грн

Дитячий –  20 грн (діти шкільного віку та студенти при наявності студентського документа)

Дитячий –  10 грн (діти 3-6 років)

Дітям до 3-х років вхід безкоштовний!

Їжа для тварин - 10 грн

 


Як взяти дитячу коляску – тростину напрокат у Вінниці?


Ви приїжджаєте в салон по вул. Зодчих, 20 (навпроти концерну Поділля). Обов'язково візьміть паспорт, для оформлення договору оренди дитячої коляски. Аванс, і якщо Ви не з Вінниці, тоді оціночну вартість. Сума прокату коляски не змінюється. Користуєтеся коляскою, коли повертаєте, вам повертають здачу.

Кур'єрська доставка - 50 грн

     (063) 605-17-87

     (067) 993-32-40

     Анна, партнер прокату дитячих товарів у Вінниці )