укррус

Телефони у Вінниці

  • (063) 605-17-87
  • (067) 993-32-40

Фонтан Рошен - гордість м. Вінниця

14 жовтня фонтан завершив свою роботу до весни 2018)
Фонтан Roshen Вінниця. Дата закриття 2017 року
 
 Нажаль, концерту на честь закриття у цьому році не було. Будемо солідарніми з Калинівчанами, які нещодавно залишилися без житла і досі не можуть оговтатися від тієї ночі.
Закриття 2017 фонтану Рошен у Вінниці, відбулося 14 жовтня. Вхід безкоштовний, квитки купувати не потрібно! В цьому році зовсім рано його опустили на "зимовий сон", скоріше в зв'язку з вибухами у Калинівці і ранніх заморозків.
 
 
Вінницький фонтан потрібно берегти, світові експерти відзначили, що це самий унікальний фонтан, який входить в десятку найкращих фонтанів світу. Ще трошки, Вінницю і будуть називати "місто фонтанів", 20 травня 2017 року відкрили фонтан у Вінниці па проспекті Космонавтів, Ви не уявляєте, скільки там маленьких вінничан хлюпалось влітку.
 
Закриття сезону фонтану Рошен 2017, буде тихим, Вінниця ще не може оговтатися від подій у Калинівці. Тому скасували шоу-программу с виступами зірок естради. Початок о 19:00 і до 21:00, не запізнюйтесь! Гостями повинні були бути співачка Анастасія Приходько, українська рок-група "О. ТОРВАЛЬД" на чолі з вокалістом Євгеном Галичем, який представляв Україну на Євробаченні, гурт «Козак систем».
 
Одягайтеся тепленько, біля фонтану сиро і прохолодно. На набережній Рошен є де випити чай, каву і перекусити, так що голодними не залишитесь. Навколо кілька піцерій, кафе, ресторанів, де можна смачно повечеряти перед або після фонтану. Для маленьких дітей існує сервіс оренди, де можна орендувати легку коляску або эргорюкзак на вихідні.
 
 Буквально в 5-10 хвилинах від фонтану "Рошен" є пристойні готелі, якщо Ви вирішили залишитися на пару днів. Ми рекомендуємо вам відвідати хоча б пару днів, навіть якщо ви були в минулому році, в цьому багато нового з'явилося. А хто у нас планує гостювати перший раз, читайте куди потрібно обов'язково заглянути.
 
міні-вінницяУ вересні 2017 року в Центральному парку культури і відпочинку спорудили 12 міні-копій, головних архітектурних пам'яток Вінниці. Нову локацію «Міні-Вінниця» для туристів та вінничан облаштували спеціально до Дня міста.
 
Серед 12 знакових міні-копій представлені «Будинок реального училища», головна арка Центрального парку культури і відпочинку, водонапірна башта, готель «Савой», приміщення Вінницької ОДА, костел Діви Марії Ангельської, Cnaco-Преображенський кафедральний собор, Вінницький музично-драматичний театр, Миколаївська церква та Костел капуцинів-францисканців.
 
Три великі приватні особняка — будинок капітана Четкова, особняк лікаря і особняк Львовича. Всі ці мініатюри відтворюють згадані споруди в масштабі 1:25. Виготовлені з пластику вони ЗD-методом друку. За результатами тендеру замовлення виконувала київська фірма, яка робила схожі фігури для Гідропарку столиці». На жаль зробили платний вхід через вандалізму, ех...сумно звичайно.
 
 
Новий фонтан у Вінниці вже працює!
 
Ще один фонтан з Атлантом і планетами запустили до Дня Європи 20 травня у Вінниці. Це звичайно не такий світло-музичний як Рошен, але місто однозначно прикрасив і залучив усіх вінничан. Це дійсно красиво, особливо влітку, коли навколо все зелено.
 
В центрі композиції – скульптура Атланта, який тримає Сонце. Навколо вісім планет: Земля, Меркурій, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, Венера. Ближче до алеї, Плутон розмістили. Знизу-вгору фонтани б'ють, між ними можна пройтися. Навколо фонтану облаштували лавочки і поручні для зручності та безпеки. Навесні влітку тут цвітуть сакури і, неймовірно-красиві, їх посадили в березні цього року.
 
Якщо їдете до нас з дітками, будемо сподіватися, що погода буде гарна і ви зможете відвідати наш зоопарк, який з року в рік набирає популярність. У нас дійсно піклуються і стежать за тваринами, прекрасний персонал, їм треба віддати належне. Такий собі гарний вінницький зоопарк, який не залишить байдужою дітвору. Тільки одні єноти чого варті, я навіть відео зняла)))
 
Цивільно все, квитки продаються біля входу в зоопарк Подільський, корм для тварин там же. Щоб не поспішаючи обійти зоопарк і сфотографуватися , треба хоч годинку-дві. До речі, від зоопарку до Ставки Гітлера хвилин 10 їзди, якщо ви на авто - вперед. Можна і на таксі, Uber закачайте та замовляйте машинку, ціни у них приємні.
 
 Вінниця
 
Вінниця розцвітає з кожним роком, ми пишаємося, що живемо тут! Дуже раді всім гостям!
 
Анна, партнер Baby Service в м. Вінниця